Fuldspartling – får et komplet og smukt resultat

Forny væggene i dit hjem eller din virksomhed

Drømmer du om at få lavet et komplet, fejlfrit malerarbejde i dit hjem eller i dine erhvervslokaler? Så kan jeg, Malermester Jan Aggergaard, udføre det for dig. Jeg tilbyder nemlig, foruden professionelt malerarbejde, fuldspartling, så du får et fyldestgørende resultat. Fuldspartling giver nemlig en flot og jævn overflade at male på, hvilket sikrer et professionelt udtryk i malerarbejdet.

Uanset om det er i din stue, dit kontor eller i en stor forretning, kan en perfekt spartlet væg skabe flotte resultater. Jeg holder til i Korsør, men kører gerne ud til private husejere og erhvervskunder i hele området, eksempelvis i Sorø eller Slagelse og varetager opgaver med fuldspartling.

Professionel fuldspartling af alle overflader

Min ekspertise inden for malerbranchen sikrer, at jeg kan tilbyde flotte og langtidsholdbare resultater ved alle former for malerarbejde. Jeg er dog særligt specialiseret i opgaver med spartling, herunder fuldspartling:

-​Af vægge

-​Af loft

-​Af gasbeton

-​Af gipsloft

-​Af savsmuldstapet

-​Af gipsvægge

-​Og meget andet.

Foruden fuldspartling kan jeg tilbyde flere forskellige former for behandling af væggene, herunder opsætning af filt og opsætning af glasvæv. Ved først at fuldspartle, herefter sætte filt op og afslutningsvist male med kvalitetsmaling tilbyder jeg resultater, der lever op til dine forventninger.

For at sikre dig de bedste resultater med fuldspartling og malerarbejde, er mit malerfirma medlem af Malermestrenes Garantiordning. Det garanterer dig professionelle resultater, da du som kunde er dækket ved fejl eller mangler i arbejdet.

Kontakt mig hvis du vil høre mere

Vil du høre mere om, hvordan fuldspartling kan give dine vægge et perfekt resultat, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Når først jeg kender til din opgave, udformer jeg også gerne et tilbud til dig, så du kender til prisen på forhånd.

Hvorfor vælge Malermester Jan Aggergaard?

​"For anden gang har Jan her i huset udført et upåklageligt godt arbejde. Pålidelig, dygtig, effektiv og rar, er helt klart nogle af nøgleordene. Jan er helt klart maleren, som jeg kontakter, og de bedste anbefalinger gives hermed videre. 120% tilfreds!​"

Fie Windeleff

Over 20 års erfaring

​Kan varetage alle typer maleropgaver

Medlem af Malermestrenes Garantiordning

Følg med i hverdagen
​på Facebook

Følg med på Facebook, hvor jeg løbende opdaterer med 

mit seneste arbejde og aktiviteter.

Malermester Jan Aggergaard​

Skovåsen 16, 4220 Korsør

Telefon: 25 11 69 59​

E-mail: jan@mesterjan.dk