Professionel maling af flyttelejlighed

Få hjælp til maling ved fraflytning af lejebolig

Det kan i sig selv være stressende og uoverskueligt at skulle flytte, og derudover kommer opgaverne med at gøre lejligheden klar til fraflytningssynet med udlejer. Maling ved fraflytning er en omfattende opgave, men det er vigtigt at få gjort, da udlejer ofte skal godkende arbejdet, så lejligheden står helt klar til de nye beboere. Derfor står jeg, Malermester Jan Aggergaard, klar til at hjælpe dig!

Jeg tilbyder maling af flyttelejlighed for både private lejere og udlejningsselskaber, der ønsker et professionelt malerarbejde ved endt lejemål. Jeg holder til i Korsør og kommer derfor hurtigt ud til lejligheder i hele området, herunder Slagelse og Sorø.

Sikker og effektiv maling af flyttelejlighed med høj kvalitet

Med mere end 20 års erfaring som maler, kan du trygt hyre mig til opgaven med maling af lejlighed ved fraflytning. Jeg tilbyder snorlige og fejlfrit malerarbejde, der lever op til alle de fineste branchestandarder i forhold til valg af materialer og teknik.

Arbejdet med maling af flyttelejlighed er ofte underlagt en stram deadline, og derfor arbejder jeg hurtigt og effektivt, når du har brug for min hjælp. På den måde er du som kunde sikret, at lejligheden står klar med ny maling, når den skal igennem fraflytningssyn eller være klar til nye lejere eller en fremvisning.

Jeg er stolt af mit håndværk, og hos mig er du sikret en skræddersyet løsning, der opfylder dine unikke behov.

Book mig til din maleropgave i dag

Gør lejligheden klar til fraflytning med mit professionelle arbejde. Kontakt mig gerne i dag, hvis du vil have udformet et tilbud med en pris på maling af flyttelejlighed, eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan varetage opgaven.

Hvorfor vælge Malermester Jan Aggergaard?

​"For anden gang har Jan her i huset udført et upåklageligt godt arbejde. Pålidelig, dygtig, effektiv og rar, er helt klart nogle af nøgleordene. Jan er helt klart maleren, som jeg kontakter, og de bedste anbefalinger gives hermed videre. 120% tilfreds!​"

Fie Windeleff

Over 20 års erfaring

​Kan varetage alle typer maleropgaver

Medlem af Malermestrenes Garantiordning

Følg med i hverdagen
​på Facebook

Følg med på Facebook, hvor jeg løbende opdaterer med 

mit seneste arbejde og aktiviteter.

Malermester Jan Aggergaard​

Skovåsen 16, 4220 Korsør

Telefon: 25 11 69 59​

E-mail: jan@mesterjan.dk