Maling af vægge i Korsør, Slagelse og Sorø

Trænger dine vægge til at blive frisket op med ny maling, så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg er uddannet maler, og jeg har samlet set mere end 20 års erfaring med maling af vægge.

Jeg kører bl.a. ud til privatpersoner i Korsør, Slagelse og Sorø, men jeg kører også gerne ud til kunder, der har brug for professionel hjælp til maling af vægge til fordelagtige priser, udenfor disse områder.​

​Før

​Efter

Jeg kan løse alt fra de simple til de mere kreative opgaver

Jeg er meget dedikeret til mit arbejde, og jeg har en høj faglig stolthed. Jeg sørger derfor altid for at give mine kunder det resultat, de drømmer om med fokus på den gode kvalitet. Det gælder både, hvis der er tale om de simple og stilrene løsninger, men også når kunderne ønsker at være mere kreative med væggene i deres hjem. 

Jeg tilbyder naturligvis også rådgivning og faglig sparring, hvis du har brug for min professionelle hjælp i forbindelse med valg af farve til din vægmaling, eller hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil være den bedste for dig og din bolig.

Jeg har meget brede kompetencer indenfor malerfaget, og det betyder, at jeg kan løse alle opgaver fra A til Z. Foruden malerarbejdet kan jeg også tilbyde opsætning af filt og maling af udendørs flader, som kan give boligen et helt nyt og moderne look.​

Kontakt mig for indendørs maling af vægge

Uanset om du ønsker at give dit ældre hus en kærlig hånd, eller om du bare trænger til at få en ny spændende farve på en enkelt væg, så kan jeg løse opgaven til en attraktiv pris og med et flot resultat.

Har du en specifik opgave i forbindelse med maling af vægge, hører jeg meget gerne fra dig. Fortæl om din opgave, så udarbejder jeg et uforpligtende tilbud til dig. Kontakt mig også gerne vedrørende opsætning af filt.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 25 11 69 59, men du kan også skrive til min e-mail jan@mesterjan.dk, hvis du foretrækker det. 

Hvorfor vælge Malermester Jan Aggergaard?

​"For anden gang har Jan her i huset udført et upåklageligt godt arbejde. Pålidelig, dygtig, effektiv og rar, er helt klart nogle af nøgleordene. Jan er helt klart maleren, som jeg kontakter, og de bedste anbefalinger gives hermed videre. 120% tilfreds!​"

Fie Windeleff

Over 20 års erfaring

​Kan varetage alle typer maleropgaver

Medlem af Malermestrenes Garantiordning

Følg med i hverdagen
​på Facebook

Følg med på Facebook, hvor jeg løbende opdaterer med 

mit seneste arbejde og aktiviteter.

Malermester Jan Aggergaard​

Skovåsen 16, 4220 Korsør

Telefon: 25 11 69 59​

E-mail: jan@mesterjan.dk