Opsætning af filt på vægge og lofter i Korsør og omegn

Bor du i en bolig af ældre dato, og kunne du tænke dig at give den et nyt og moderne look? Så kan opsætning af filt på både væg og loft være en rigtig god løsning.

Jeg har mere end 20 års erfaring som maler, og jeg tilbyder bl.a. professionel opsætning af filt til attraktive priser hos privatpersoner i Korsør, Slagelse og Sorø samt andre omkringliggende områder.

Derfor er opsætning af filt så populært

Opsætning af filt er med tiden blevet en utrolig populær løsning, og det er der flere grunde til. Først og fremmest er det en rigtig god investering i din bolig. Det skyldes, at det både er en langsigtet og holdbar løsning, som kan give en højere værdi til huset, fordi det vil synes mere lyst og moderne.

Hvis du overvejer at sælge dit hus, og er det af en lidt ældre dato, så kan det gøre meget rent udseendemæssigt at få opsat filt på vægge og lofter. Det kan gøre det nemmere for dig at sælge huset, fordi det vil appellere til en bredere køberskare, og samtidig vil det også kunne give dig en højere salgspris.​

Lad en professionel stå for opsætningen

Filt giver uden tvivl det pæneste resultat sammenlignet med ældre materialer som f.eks. papirtapet. Til gengæld er det vigtigt at sørge for, at det bliver opsat korrekt for at få et flot resultat. Det kan f.eks. være svært at komme godt rundt omkring hjørner, hvis man ikke har erfaringen med materialet.

Hvis du ønsker et flot og professionelt resultat i forbindelse med opsætning af filt, så kan du med fordel lade mig varetage opgaven.

Jeg står naturligvis også klar med et godt tilbud på maling af vægge, hvis i ønsker den løsning.

Kontakt mig og få et godt tilbud på opsætning af filt

Har du en specifik opgave, der involverer opsætning af glasfilt eller opsætning af glasvæv, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 25116959 eller e-mail jan@mesterjan.dk for at indhente et uforpligtende tilbud.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvorfor vælge Malermester Jan Aggergaard?

​"For anden gang har Jan her i huset udført et upåklageligt godt arbejde. Pålidelig, dygtig, effektiv og rar, er helt klart nogle af nøgleordene. Jan er helt klart maleren, som jeg kontakter, og de bedste anbefalinger gives hermed videre. 120% tilfreds!​"

Fie Windeleff

Over 20 års erfaring

​Kan varetage alle typer maleropgaver

Medlem af Malermestrenes Garantiordning

Følg med i hverdagen
​på Facebook

Følg med på Facebook, hvor jeg løbende opdaterer med 

mit seneste arbejde og aktiviteter.

Malermester Jan Aggergaard​

Skovåsen 16, 4220 Korsør

Telefon: 25 11 69 59​

E-mail: jan@mesterjan.dk